LAATSTE NIEUWS

Canal Digitaal TV Update - juni

Canal Digitaal kondigt een aantal zenderwijzigingen aan. Alle onderstaande wijzigingen gelden vanaf 1 juni. Canal Digitaal is blij te kunnen melden dat zij na veler verzoek vanaf 1 juni het zenderaanbod gaan uitbreiden met vijf BBC-zenders: BBC First, BBC Entertainment, BBC 1, BBC 2 en BBC World News.

Per 1 juni verdwijnen er ook een aantal zenders uit het zenderaanbod. Uit het Basis HD pakket zijn Discovery Channel HD, TLC, Eurosport 1 en Eurosport 2 vanaf 1 juni niet meer te bekijken. Voor het Entertainment HD pakket betreffen dit de volgende zenders: Investigation Discovery HD, Discovery Science, en Animal Planet HD.

Nieuw per 1 juni   Verdwijnt per 1 juni  
BBC 1 HD Basis HD, Entertainment HD Discovery Channel HD Basis HD, Entertainment HD
BBC 2 HD Basis HD, Entertainment HD TLC Basis HD, Entertainment HD
BBC First HD Basis HD, Entertainment HD Eurosport 1 Basis HD, Entertainment HD
BBC Entertainment Entertainment HD Eurosport 2 Basis HD, Entertainment HD
Insight Entertainment HD Investigation Discovery HD Entertainment HD
BBC World HD Basis HD, Entertainment HD Discovery Science Entertainment HD
FightBox Basis HD, Entertainment HD Animal Planet HD Entertainment HD

BBC-zenders

Op BBC First (69) kijk je naar de beste en meest originele Britse misdaadseries met Nederlandse ondertiteling, zoals Sherlock, Luther en Midsomer Murders. De zender biedt meesterlijke Britse series, met unieke karakters en onvergetelijke verhalen. Met BBC Entertainment (70) haal je de crème de la crème op het gebied van drama en comedy in huis: van exclusieve premières van dramaseries tot terugkerende comedyklassiekers als One Foot in the Grave, Alan Carr en Only Fools and Horses.
Voor nieuws en actualiteit kijk je naar BBC 1 (67) of BBC World News (208) en voor een groot aanbod aan programma’s binnen alle genres schakel je naar BBC 2 (68).
Ook de BBC Radio zenders worden per 1 juni toegevoegd aan het luisteraanbod. BBC Radio 1 is te beluisteren op kanaal 739, BBC Radio 2 op 740, BBC Radio 3 op 741 en BBC Radio 4 op kanaal 742.

FightBox & Insight

Daarnaast volgen er nog twee toevoegingen aan de zenderpakketten. Vanaf 1 juni kan je kijken naar FightBox (410), een actievolle vechtsportzender waarmee je 24 uur per dag kunt genieten van mixed martial arts (MMA), boksen, worstelen, kickboksen, sumoworstelen en karate. Hiermee biedt FightBox een compilatie van de beste vechtsporten van over de hele wereld. En dat op één kanaal. Daarnaast wordt ook Insight op kanaal 37 toegevoegd aan het Entertainment HD pakket.

Zender van de maand

RTL Telekids is zender van de maand juni. Deze zender biedt vermaak voor het hele gezin en heeft de beste kinderprogramma’s van eigen bodem. Denk hierbij aan klassiekers als Bassie en Adriaan, de beroemde clown en acrobaat, of Ernst, Bobbie en de rest. Ga lekker zitten en geniet samen met je kind van de meest vermakelijke, grappige en ontroerende programma’s.

Tips en Tricks

Zo krijg je de beste WiFi
Zo krijg je de beste WiFi
Elke woning heeft eigen specifieke kenmerken, die de WiFi-verbinding kunnen beïnvloeden. Hoe dik…
Zo doe je een speedtest
Zo doe je een speedtest
We vinden het tegenwoordig heel normaal om Netflix te streamen zonder dat het hapert en willen…