LAATSTE NIEUWS

Canal Digitaal Update - april

Door alle ontwikkelingen rondom het coronavirus is er op veel vlakken in de samenleving onzekerheid. In deze nieuwsbrief informeren wij je graag over de zender van de maand, de beschikbaarheid van de Smart TV App en een zender wijziging.

Zender van de maand

RTL Lounge is vanaf 7 april de zender van de maand. Deze themazender van RTL richt zich op jonge vrouwen en zendt 24 uur per dag nationale en internationale programma's uit. Denk hierbij aan bekende soaps en series zoals Kees & Co, SamSam en GTST.

Smart TV App nu ook op Android-tv boxen

Canal Digitaal heeft ten opzichte van de concurrentie al een uniek aanbod op de smart-tv-markt. Als enige hebben we nu native apps voor Samsung-, LG-, Panasonic-, Philips- en Sony-tv’s. Voor die laatste twee geldt dat het tv’s met een Android-besturingssysteem betreft. Met die Android-kennis zijn we doorgegaan en hebben we nu ook een app kunnen lanceren voor Android-tv boxen. Dit betreft de Nvidiea Shield en de Xiaomi Mi BOX. De app is te downloaden in de playstore op die devices.

Beëindiging Film Europe en Canal Digitaal Films (VOD)

Wegens een aflopend contract en beperkt gebruik verdwijnt Film Europe per 31 maart uit het zenderaanbod. Film Europe is de lineaire zender op kanaal 504. De films van Film Europe zijn beschikbaar onder Canal Digitaal Films. Deze blijven tot en met 30 april beschikbaar.

Tips en Tricks

Zo krijg je de beste WiFi
Zo krijg je de beste WiFi
Elke woning heeft eigen specifieke kenmerken, die de WiFi-verbinding kunnen beïnvloeden. Hoe dik…
Zo doe je een speedtest
Zo doe je een speedtest
We vinden het tegenwoordig heel normaal om Netflix te streamen zonder dat het hapert en willen…