LAATSTE NIEUWS

Yes! Ook de gemeente Zundert krijgt glasvezel!

De inwoners van de gemeente Zundert kunnen zich klaarmaken voor de komst van glasvezel in de hele gemeente. Het benodigde aantal aanmeldingen is tijdens de vraagbundelingscampagne niet in alle kernen bereikt, maar het enthousiasme voor supersnel en stabiel internet is er zeker. 
E-Fiber heeft daarom besloten toch een toekomstbestendig glasvezelnetwerk aan te leggen in de hele gemeente Zundert. De aanleg van het glasvezelnetwerk begint in de zomer van 2020.

Aanleg:
E-Fiber zal in de zomermaanden starten met de aanleg van glasvezel in Zundert. Hierbij worden niet alleen de kernen aangesloten op het glasvezelnetwerk, maar ook alle buitengebieden.
Nadere informatie over de planning van de aanleg volgt op korte termijn, maar naar verwachting zal de aanleg in augustus van start gaan.

Omdat het benodigde deelnemerspercentage niet is gehaald, krijgen alléén de inwoners met een abonnement een aansluiting op hun adres.
Voor de overige adressen blijft de glasvezel in de straat liggen. Om nu, of in de nabije toekomst, gebruik te kunnen maken van dit nieuwe glasvezelnetwerk is een aansluiting tot in het huis noodzakelijk. 

Tijdens de aanleg kunnen daarom alle inwoners en bedrijven nog steeds profiteren van een kosteloze huisaansluiting. Daarvoor dient men op tijd een abonnement af te sluiten bij o.a. Onvi (deze uiterste datum zal tijdig worden gecommuniceerd). 
Voor mensen die geen abonnement hebben afgesloten, blijft de mogelijkheid om op een later tijdstip een aansluiting te realiseren. Dit is dan echter wel tegen betaling van de aansluitkosten.

Alle informatie is ook terug te vinden op www.onvi.nl/zundert waar men ook nog de mogelijkheid heeft om zich aan te melden voor glasvezel.

Tips en Tricks

Zo krijg je de beste WiFi
Zo krijg je de beste WiFi
Elke woning heeft eigen specifieke kenmerken, die de WiFi-verbinding kunnen beïnvloeden. Hoe dik…
Zo doe je een speedtest
Zo doe je een speedtest
We vinden het tegenwoordig heel normaal om Netflix te streamen zonder dat het hapert en willen…