Vacature Klantsupport

 

Vacature klantsupport 20-40 uur

Onvi is een jong en dynamische internetprovider. Elke dag worden er nieuwe klanten aangesloten op het netwerk van Onvi. Doordat wij groeiende zijn en de kwaliteit van ons klantsupport willen waarborgen zijn  wij op zoek naar een nieuwe collega voor ons klantsupport team.

Vaardigheden die je goed kunt gebruiken voor deze job:

Je bent klantgericht. Klant blij, jij blij. Je rust niet voordat iemands probleem is opgelost, stelt de juiste vragen en kunt goed luisteren. Je spreekt begrijpelijke taal. Als je iets zegt, zorg je dat de ander het ook begrijpt. Je spreekt duidelijk en vlot, en kunt goed presenteren.

Je vindt altijd een oplossing. Jij rent niet weg voor problemen. Sterker nog: je onderzoekt ze grondig. Je legt de juiste verbanden en zoekt naar mogelijke oorzaken. 'Eerst denken, dan doen' is jouw motto. Je denkt commercieel. Jij ziet overal kansen en hebt het lef om ervoor te gaan. Jij hebt een service gericht instelling, maar commerciële kansen zien en pakken is net zo belangrijk!

Wil je graag tijdens een kopje koffie ons laten weten waarom jij graag deel uit wil maken van ons team? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar vacature@onvi.nl en wij nemen contact met je op.

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist