Brofiber wordt ook nieuw levergebied!

Vanaf nu is Onvi ook beschikbaar op het glasvezel netwerk van Brofiber. Dit netwerk ligt in de Kempen van Reusel tot en met Veldhoven.

Wil jij ook een snelle en vooral een stabiele glasvezel verbinding met de beste klantenservice? Al vanaf € 9,- euro p/mnd heb je een glasvezel abonnement van Onvi.
Ben je benieuwd wat wij allemaal kunnen leveren op jouw adres? Doe dan snel de postcodecheck op onze website!

Klik hier om de speciale flyer voor Brofiber online te bekijken.

Foto-18-11-17-09-58-33-540x405.jpg

Bekijk onze eerdere berichten

#
We vinden het tegenwoordig heel normaal om Netflix te streamen zonder dat het hapert en willen allemaal thuis tegelijk kunnen internetten zonder gezeur. Maar wat als dit niet het geval is? Test dan je internetsnelheid met de speedtest. In dit artikel vertellen we je er alles over.
#
Vanaf heden hebben wij nu ook WhatsApp toegevoegd aan onze klantenservice. Je kunt vanaf nu ook vragen, informatie en dergelijke ook stellen aan ons via WhatsApp! Wanneer zijn wij bereikbaar? Van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur Op zaterdag en zondag van 08:00 tot 12:00 uur Voeg ons toe aan je contactenlijst en heb je een vraag? Stel 'm via Whatsapp. Je kunt ons bereiken via ons vertrouwde nummer 085 - 018 8990 Je kunt ook rechtsonder op de rode button klikken, en klikken op WhatsApp. Tot gauw!
#
Elke woning heeft eigen specifieke kenmerken, die de WiFi-verbinding kunnen beïnvloeden. Hoe dik zijn de muren, bijvoorbeeld, en van welk materiaal? Maar ook andere apparaten in de omgeving die radiosignalen uitzenden, hebben invloed op de verbindingskwaliteit. Voorbeelden hiervan zijn magnetrons of Bluetooth-apparaten. Precies daarom is het zo belangrijk dat de FRITZ!Box op de perfecte plaats staat, dus zo centraal mogelijk in de woning.