Brofiber wordt ook nieuw levergebied!

Vanaf nu is Onvi ook beschikbaar op het glasvezel netwerk van Brofiber. Dit netwerk ligt in de Kempen van Reusel tot en met Veldhoven.

Wil jij ook een snelle en vooral een stabiele glasvezel verbinding met de beste klantenservice? Al vanaf € 9,- euro p/mnd heb je een glasvezel abonnement van Onvi.
Ben je benieuwd wat wij allemaal kunnen leveren op jouw adres? Doe dan snel de postcodecheck op onze website!

Klik hier om de speciale flyer voor Brofiber online te bekijken.

Foto-18-11-17-09-58-33-540x405.jpg

Bekijk onze eerdere berichten

Wegens succes extra informatieavonden in Oss!
Wegens succes extra informatieavonden in Oss!
De aanleg van het glasvezelnetwerk roept vast wat vragen op. Daarom organiseren we samen met E-Fiber, na het succes van drie eerdere informatieavonden, extra informatieavonden. Hier vertellen we meer over de voordelen en mogelijkheden van glasvezel, en er is gelegenheid om vragen te stellen.
Glasvezel in de gemeente Zeist
Glasvezel in de gemeente Zeist
Wij vinden dat iedereen recht heeft op supersnel internet. Waar je ook woont, van het stadshart tot in de polder. Als 30% van de gemeente Zeist 'ja' zegt tegen glasvezel dan krijgt de hele gemeente een kosteloze glasvezelaansluiting. Jij kiest toch ook voor Onvi?
Glasvezel in de gemeente Oss
Glasvezel in de gemeente Oss
Supersnel en betrouwbaar internet voor iedereen in Oss? Met glasvezel kan dat. Op 18 juni is de campagne gestart van E-Fiber voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeente Oss. Wanneer genoeg inwoners ja zeggen tegen glasvezel en een glasvezelabonnement afsluiten, doet E-Fiber de rest.

Social Media