Canal Digitaal TV Update

Er gaan een aantal wijzigingen plaats vinden in het zenderaanbod van Canal Digitaal - Interactieve TV. Tevens is de zender van de maand juli bekend geworden. Daarom deze update..

Zender van de maand:

  1. Zender van de Maand juni is Animal Planet HD. Deze zender zit normaal in het TV Entertainment HD pakket inbegrepen, en is deze maand ook beschikbaar voor klanten met het TV Basis HD pakket.
  2. Zender van de Maand Juli is E! Entertainment HD. Deze zender is normaal onderdeel van het TV Entertainment HD pakket en daarin vindbaar op kanaal 51. E! Entertainment HD is vanaf volgende week dinsdag 2 juli te vinden op kanaal 20.

Wijzigingen:

  1. Stingray Brava HD komt vanaf dinsdag 25 juni te vervallen. Stingray stopt helaas zelf met de doorgifte van hun kanaal, wat betekent dat deze zender ook voor o.a. Ziggo en KPN komt te vervallen en uit het aanbod verdwijnt.
  2. Vanaf begin augustus zal de zender Love Nature HD toegevoegd worden aan het TV Entertainment HD pakket. Deze zender is gefocust op wildlife en natuurprogramma's.

Daarnaast is er vanaf vandaag ook een nieuw zenderoverzicht uitgebracht (TV Basis HD, TV Entertainment HD en de Premium pakketten). Voor het nieuwste zenderoverzicht ga je naar onze Televisie pagina.

 

M7_CANALDIGITAAL-Logo_Colour-CMYK.svg

 

Bekijk onze eerdere berichten

Wegens succes extra informatieavonden in Oss!
Wegens succes extra informatieavonden in Oss!
De aanleg van het glasvezelnetwerk roept vast wat vragen op. Daarom organiseren we samen met E-Fiber, na het succes van drie eerdere informatieavonden, extra informatieavonden. Hier vertellen we meer over de voordelen en mogelijkheden van glasvezel, en er is gelegenheid om vragen te stellen.
Glasvezel in de gemeente Zeist
Glasvezel in de gemeente Zeist
Wij vinden dat iedereen recht heeft op supersnel internet. Waar je ook woont, van het stadshart tot in de polder. Als 30% van de gemeente Zeist 'ja' zegt tegen glasvezel dan krijgt de hele gemeente een kosteloze glasvezelaansluiting. Jij kiest toch ook voor Onvi?
Glasvezel in de gemeente Oss
Glasvezel in de gemeente Oss
Supersnel en betrouwbaar internet voor iedereen in Oss? Met glasvezel kan dat. Op 18 juni is de campagne gestart van E-Fiber voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeente Oss. Wanneer genoeg inwoners ja zeggen tegen glasvezel en een glasvezelabonnement afsluiten, doet E-Fiber de rest.