Canal Digitaal TV Update

Er gaan een aantal wijzigingen plaats vinden in het zenderaanbod van Canal Digitaal - Interactieve TV. Tevens is de zender van de maand juli bekend geworden. Daarom deze update..

Zender van de maand:

  1. Zender van de Maand juni is Animal Planet HD. Deze zender zit normaal in het TV Entertainment HD pakket inbegrepen, en is deze maand ook beschikbaar voor klanten met het TV Basis HD pakket.
  2. Zender van de Maand Juli is E! Entertainment HD. Deze zender is normaal onderdeel van het TV Entertainment HD pakket en daarin vindbaar op kanaal 51. E! Entertainment HD is vanaf volgende week dinsdag 2 juli te vinden op kanaal 20.

Wijzigingen:

  1. Stingray Brava HD komt vanaf dinsdag 25 juni te vervallen. Stingray stopt helaas zelf met de doorgifte van hun kanaal, wat betekent dat deze zender ook voor o.a. Ziggo en KPN komt te vervallen en uit het aanbod verdwijnt.
  2. Vanaf begin augustus zal de zender Love Nature HD toegevoegd worden aan het TV Entertainment HD pakket. Deze zender is gefocust op wildlife en natuurprogramma's.

Daarnaast is er vanaf vandaag ook een nieuw zenderoverzicht uitgebracht (TV Basis HD, TV Entertainment HD en de Premium pakketten). Voor het nieuwste zenderoverzicht ga je naar onze Televisie pagina.

 

M7_CANALDIGITAAL-Logo_Colour-CMYK.svg

 

Bekijk onze eerdere berichten

#
Onvi levert bijna in heel Brabant, echter ontbrak hier nog KempenGlas. Vanaf vandaag kunnen wij ook onze diensten leveren over hun netwerk.
#
Er gaan een aantal wijzigingen plaats vinden in het zenderaanbod van Canal Digitaal - Interactieve TV. Tevens is de zender van de maand juli bekend geworden. Daarom deze update..
#
We vinden het tegenwoordig heel normaal om Netflix te streamen zonder dat het hapert en willen allemaal thuis tegelijk kunnen internetten zonder gezeur. Maar wat als dit niet het geval is? Test dan je internetsnelheid met de speedtest. In dit artikel vertellen we je er alles over.