De eerste klanten van Onvi in Midden-Brabant zijn een feit

Donderdag 28 maart 2019 – Onvi heeft haar eerste klanten in Midden-Brabant persoonlijk gefeliciteerd met de overstap van hun oude provider naar Onvi. Wij van Onvi zijn erg blij, dat jullie voor ons als relatief jonge provider hebben gekozen en doen er alles aan om jou elke dag het beste netwerk te bieden.

Bedankt voor jullie gastvrijheid en wij wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe glasvezel verbinding.

Wil jij ook klant worden en het meest complete internet en TV pakket van Nederland in jouw woonkamer? Doe dan snel de postcodecheck en check de mogelijkheden!


Onvi_oplevering_MiddenBrabant02.jpg

Onvi_oplevering_MiddenBrabant01.jpg

Bekijk onze eerdere berichten

#
Onvi levert bijna in heel Brabant, echter ontbrak hier nog KempenGlas. Vanaf vandaag kunnen wij ook onze diensten leveren over hun netwerk.
#
Er gaan een aantal wijzigingen plaats vinden in het zenderaanbod van Canal Digitaal - Interactieve TV. Tevens is de zender van de maand juli bekend geworden. Daarom deze update..
#
We vinden het tegenwoordig heel normaal om Netflix te streamen zonder dat het hapert en willen allemaal thuis tegelijk kunnen internetten zonder gezeur. Maar wat als dit niet het geval is? Test dan je internetsnelheid met de speedtest. In dit artikel vertellen we je er alles over.