LAATSTE NIEUWS

Glasvezel in de gemeente Oss

Supersnel en betrouwbaar internet voor iedereen in Oss? Met glasvezel kan dat. Op 18 juni is de campagne gestart van E-Fiber voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeente Oss. Wanneer genoeg inwoners ja zeggen tegen glasvezel en een glasvezelabonnement afsluiten bij onder andere Onvi, doet E-Fiber de rest.

Als blijkt dat er genoeg interesse is in glasvezel, zal E-Fiber begin 2020 beginnen met de aanleg van het nieuwe netwerk. E-Fiber kiest ervoor om dan, in tegenstelling tot veel andere partijen, ook de adressen in de buitengebieden kosteloos van een aansluiting te voorzien. Bewoners kunnen vanaf 18 juni een abonnement afsluiten bij Onvi. Op www.onvi.nl/efiber is alle informatie terug te vinden en het complete aanbod.

efiber.jpg

Bekijk onze eerdere berichten

PERSBERICHT: Oss

PERSBERICHT: Oss

Oss, de witte vlek van de regio Noord Oost Brabant? De afgelopen maanden heeft E-Fiber samen met de providers in de gemeente Oss campagne gevoerd om te kijken of er voldoende animo is om glasvezel aan te leggen. Het benodigde aantal aanmeldingen is tijdens de vraagbundeling campagne helaas niet bereikt. Daarmee laten de inwoners van de gemeente Oss de kans op glasvezel liggen.
Glasvezel in de gemeente Amstelveen
Glasvezel in de gemeente Amstelveen
Wij vinden dat iedereen recht heeft op supersnel internet. Waar je ook woont, van het stadshart tot in de polder. Als 30% van de gemeente Amstelveen 'ja' zegt tegen glasvezel dan krijgt de hele gemeente een kosteloze glasvezelaansluiting. Jij kiest toch ook voor Onvi?
Glasvezel in de gemeente Etten-Leur
Glasvezel in de gemeente Etten-Leur
Wij vinden dat iedereen recht heeft op supersnel internet. Waar je ook woont, van het stadshart tot in de polder. Als 30% van de gemeente Etten-Leur "ja" zegt tegen glasvezel dan krijgt de hele gemeente een kosteloze glasvezelaansluiting. Jij kiest toch ook voor Onvi?