LAATSTE NIEUWS

Gratis voorronde Champions League Ajax – PAOK kijken

Een leuk cadeautje deze maand van Ziggo. De kabelaar stelt op dinsdag 6- en dinsdag 13 augustus het kanaal Ziggo Select open voor alle Canal Digitaal klanten via Onvi. Via dit kanaal is op die dagen de tweestrijd tussen Ajax en het Griekse PAOK om een plek in het hoofdtoernooi van de UEFA Champions League te zien.

 

champions1.jpg

Bekijk onze eerdere berichten

Glasvezel in de gemeente Etten-Leur
Glasvezel in de gemeente Etten-Leur
Wij vinden dat iedereen recht heeft op supersnel internet. Waar je ook woont, van het stadshart tot in de polder. Als 30% van de gemeente Etten-Leur "ja" zegt tegen glasvezel dan krijgt de hele gemeente een kosteloze glasvezelaansluiting. Jij kiest toch ook voor Onvi?
Glasvezel in de gemeente Zundert
Glasvezel in de gemeente Zundert
Wij vinden dat iedereen recht heeft op supersnel internet. Waar je ook woont, van het stadshart tot in de polder. Als 30% van de gemeente Zundert 'ja' zegt tegen glasvezel dan krijgt de hele gemeente een kosteloze glasvezelaansluiting. Jij kiest toch ook voor Onvi?
Wegens succes extra informatieavonden in Oss!
Wegens succes extra informatieavonden in Oss!
De aanleg van het glasvezelnetwerk roept vast wat vragen op. Daarom organiseren we samen met E-Fiber, na het succes van drie eerdere informatieavonden, extra informatieavonden. Hier vertellen we meer over de voordelen en mogelijkheden van glasvezel, en er is gelegenheid om vragen te stellen.