LAATSTE NIEUWS

Gratis voorronde Champions League Ajax – PAOK kijken

Een leuk cadeautje deze maand van Ziggo. De kabelaar stelt op dinsdag 6- en dinsdag 13 augustus het kanaal Ziggo Select open voor alle Canal Digitaal klanten via Onvi. Via dit kanaal is op die dagen de tweestrijd tussen Ajax en het Griekse PAOK om een plek in het hoofdtoernooi van de UEFA Champions League te zien.

 

champions1.jpg

E-Fiber legt geen glasnetwerk aan in Zeist
E-Fiber legt geen glasnetwerk aan in Zeist
De aanleg van een glasvezelnetwerk in Zeist is van de baan. E-Fiber heeft bij het gemeentelijk bestuur begin maart, na het voeren van een intensieve campagne, aangekondigd over te willen gaan tot de aanleg van een toekomstbestendig en voor alle providers toegankelijk en open glasvezelnetwerk. In de tussentijd heeft de gemeente Zeist echter ook gesprekken gevoerd met KPN en een overeenkomst gesloten.
Canal Digitaal Update - april
Canal Digitaal Update - april
Door alle ontwikkelingen rondom het coronavirus is er op veel vlakken in de samenleving onzekerheid. In deze nieuwsbrief informeren wij je graag over de zender van de maand, de beschikbaarheid van de Smart TV App en een zender wijziging.
Geen glasvezel in Amstelveen
Geen glasvezel in Amstelveen
De aanleg van een glasvezelnetwerk in Amstelveen is van de baan. E-Fiber voelt zich genoodzaakt dit besluit te nemen gezien de gemeente geen samenwerkingsovereenkomst wil sluiten en ​KPN enkele weken geleden heeft aangekondigd een groot deel van Amstelveen van glasvezel te willen voorzien​. Dit was een lastige keuze met het oog op het enthousiasme vanuit de inwoners. E-Fiber betreurt de werkwijze van KPN waarbij zij concurrenten bewust ontmoedigen om glasvezel aan te leggen en gebieden kiest waar andere initiatieven al bezig zijn.