Montfoort Deelgebied-1 nog tot 23 april!

De aanleg van het glasvezelnetwerk gaat van start in Montfoort en Linschoten! Benieuwd hoe het precies in zijn werk gaat? Lees het in de Glasvezel Informatiekrant. Deze is hier te downloaden.

Wist je dat iedereen nog de mogelijkheid heeft om een gratis glasvezelaansluiting te krijgen? De deadline voor het eerste gebied is al op 23 april. Dus wacht niet te lang en sluit nu een abonnement af! Bespaar hiermee minimaal €450 aansluitkosten.

Bekijk onze eerdere berichten

#
Onvi levert bijna in heel Brabant, echter ontbrak hier nog KempenGlas. Vanaf vandaag kunnen wij ook onze diensten leveren over hun netwerk.
#
Er gaan een aantal wijzigingen plaats vinden in het zenderaanbod van Canal Digitaal - Interactieve TV. Tevens is de zender van de maand juli bekend geworden. Daarom deze update..
#
We vinden het tegenwoordig heel normaal om Netflix te streamen zonder dat het hapert en willen allemaal thuis tegelijk kunnen internetten zonder gezeur. Maar wat als dit niet het geval is? Test dan je internetsnelheid met de speedtest. In dit artikel vertellen we je er alles over.