Montfoort Deelgebied-1 nog tot 23 april!

De aanleg van het glasvezelnetwerk gaat van start in Montfoort en Linschoten! Benieuwd hoe het precies in zijn werk gaat? Lees het in de Glasvezel Informatiekrant. Deze is hier te downloaden.

Wist je dat iedereen nog de mogelijkheid heeft om een gratis glasvezelaansluiting te krijgen? De deadline voor het eerste gebied is al op 23 april. Dus wacht niet te lang en sluit nu een abonnement af! Bespaar hiermee minimaal €450 aansluitkosten.

Bekijk onze eerdere berichten

#
1 mrt. 2019 22:16
Sinds kort levert Onvi ook Internet, Interactieve TV en Telefonie over het glasvezel netwerk van Midden - BrabantGlas. Dit netwerk ligt in het buitengebied van Baarle Nassau, Alphen-Chaam, Gilze en Rijen, Dongen, Waalwijk, Heusden, een deel van ‘s-Hertogenbosch, Vught, Haaren, een deel van Oisterwijk, Tilburg en Goirle en telt 4500 aansluitingen.
#
19 mrt. 2019 11:47
Achter de schermen is Onvi druk bezig met het uitbreiden van haar netwerk! Binnenkort zijn de glasvezelabonnementen van Onvi leverbaar op meerdere plekken binnen Nederland.
#
1 apr. 2019 15:35
Donderdag 28 maart 2019 – Onvi heeft haar eerste klanten in Midden-Brabant persoonlijk gefeliciteerd met de overstap van hun oude provider naar Onvi. Wij van Onvi zijn erg blij, dat jullie voor ons als relatief jonge provider hebben gekozen en doen er alles aan om jou elke dag het beste netwerk te bieden.