Nu ook leverbaar op KempenGlas

Naast Midden-BrabantGlas en Brofiber leveren wij vanaf vandaag ook onze Internet, TV en Telefonie diensten over het netwerk van KempenGlas.
Alle informatie omtrent KempenGlas is terug te vinden op hun website https://www.kempenglas.nl

Bij Onvi kies je het pakket dat bij je past. Alles-in-1 met Internet, Interactieve TV en Telefonie.
Alleen Internet en Interactieve TV, of alleen Internet? Dat hebben we ook. Ga voor een internetsnelheid die past bij je situatie thuis en bij het aantal apparaten dat je gebruikt.

 

KempenGlas.jpg

Bekijk onze eerdere berichten

Wegens succes extra informatieavonden in Oss!
Wegens succes extra informatieavonden in Oss!
De aanleg van het glasvezelnetwerk roept vast wat vragen op. Daarom organiseren we samen met E-Fiber, na het succes van drie eerdere informatieavonden, extra informatieavonden. Hier vertellen we meer over de voordelen en mogelijkheden van glasvezel, en er is gelegenheid om vragen te stellen.
Glasvezel in de gemeente Zeist
Glasvezel in de gemeente Zeist
Wij vinden dat iedereen recht heeft op supersnel internet. Waar je ook woont, van het stadshart tot in de polder. Als 30% van de gemeente Zeist 'ja' zegt tegen glasvezel dan krijgt de hele gemeente een kosteloze glasvezelaansluiting. Jij kiest toch ook voor Onvi?
Glasvezel in de gemeente Oss
Glasvezel in de gemeente Oss
Supersnel en betrouwbaar internet voor iedereen in Oss? Met glasvezel kan dat. Op 18 juni is de campagne gestart van E-Fiber voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeente Oss. Wanneer genoeg inwoners ja zeggen tegen glasvezel en een glasvezelabonnement afsluiten, doet E-Fiber de rest.