Nu ook leverbaar op KempenGlas

Naast Midden-BrabantGlas en Brofiber leveren wij vanaf vandaag ook onze Internet, TV en Telefonie diensten over het netwerk van KempenGlas.
Alle informatie omtrent KempenGlas is terug te vinden op hun website https://www.kempenglas.nl

Bij Onvi kies je het pakket dat bij je past. Alles-in-1 met Internet, Interactieve TV en Telefonie.
Alleen Internet en Interactieve TV, of alleen Internet? Dat hebben we ook. Ga voor een internetsnelheid die past bij je situatie thuis en bij het aantal apparaten dat je gebruikt.

 

KempenGlas.jpg

Bekijk onze eerdere berichten

PERSBERICHT: Oss

PERSBERICHT: Oss

Oss, de witte vlek van de regio Noord Oost Brabant? De afgelopen maanden heeft E-Fiber samen met de providers in de gemeente Oss campagne gevoerd om te kijken of er voldoende animo is om glasvezel aan te leggen. Het benodigde aantal aanmeldingen is tijdens de vraagbundeling campagne helaas niet bereikt. Daarmee laten de inwoners van de gemeente Oss de kans op glasvezel liggen.
Glasvezel in de gemeente Amstelveen
Glasvezel in de gemeente Amstelveen
Wij vinden dat iedereen recht heeft op supersnel internet. Waar je ook woont, van het stadshart tot in de polder. Als 30% van de gemeente Amstelveen 'ja' zegt tegen glasvezel dan krijgt de hele gemeente een kosteloze glasvezelaansluiting. Jij kiest toch ook voor Onvi?
Glasvezel in de gemeente Etten-Leur
Glasvezel in de gemeente Etten-Leur
Wij vinden dat iedereen recht heeft op supersnel internet. Waar je ook woont, van het stadshart tot in de polder. Als 30% van de gemeente Etten-Leur "ja" zegt tegen glasvezel dan krijgt de hele gemeente een kosteloze glasvezelaansluiting. Jij kiest toch ook voor Onvi?