Onvi nieuwe provider voor Midden - BrabantGlas

Sinds kort levert Onvi ook Internet, Interactieve TV en Telefonie over het glasvezel netwerk van Midden - BrabantGlas. Dit netwerk ligt in het buitengebied van Baarle Nassau, Alphen-Chaam, Gilze en Rijen, Dongen, Waalwijk, Heusden, een deel van ‘s-Hertogenbosch, Vught, Haaren, een deel van Oisterwijk, Tilburg en Goirle en telt 4500 aansluitingen.

Men kan gebruik maken van Onvi als men ook een lidmaatschapsovereenkomst (A, B of C) heeft gesloten voor een actieve glasvezelverbinding met één van de (moeder)coöperaties van Midden-BrabantGlas. Alle informatie en prijzen zijn terug te vinden op https://www.onvi.nl/middenbrabant

MiddenBrabant.jpg

Bekijk onze eerdere berichten

Glasvezel in de gemeente Zeist
Glasvezel in de gemeente Zeist
Wij vinden dat iedereen recht heeft op supersnel internet. Waar je ook woont, van het stadshart tot in de polder. Als 30% van de gemeente Zeist 'ja' zegt tegen glasvezel dan krijgt de hele gemeente een kosteloze glasvezelaansluiting. Jij kiest toch ook voor Onvi?
Glasvezel in de gemeente Oss
Glasvezel in de gemeente Oss
Supersnel en betrouwbaar internet voor iedereen in Oss? Met glasvezel kan dat. Op 18 juni is de campagne gestart van E-Fiber voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeente Oss. Wanneer genoeg inwoners ja zeggen tegen glasvezel en een glasvezelabonnement afsluiten, doet E-Fiber de rest.
Gratis voorronde Champions League Ajax – PAOK kijken
Gratis voorronde Champions League Ajax – PAOK kijken
Een leuk cadeautje deze maand van Ziggo. De kabelaar stelt op dinsdag 6- en dinsdag 13 augustus het kanaal Ziggo Select open voor alle Canal Digitaal klanten via Onvi. Via dit kanaal is op die dagen de tweestrijd tussen Ajax en het Griekse PAOK om een plek in het hoofdtoernooi van de UEFAChampions League te zien.

Social Media