LAATSTE NIEUWS

Persbericht: Trekt dit Oss over de streep?

Een maand beraad levert nieuwe kansen voor glasvezel in de gemeente Oss. E-Fiber, de providers en de gemeente hebben een passende oplossing gevonden, nadat het minimale aantal van 30% aanmeldingen niet is behaald.  E-Fiber en de providers geloven dat glasvezel echt de beste keuze is voor de toekomst en willen de inwoners graag een allerlaatste kans bieden. De providers komen daarom met een actie: meld je aan en probeer glasvezel een half jaar gratis. We verlengen daarvoor de glasvezelcampagne van 1 december 2019 tot 1 februari 2020.

Nu de eerste 6 maanden gratis

De acht providers komen met een actie om alle Ossenaren kennis te laten maken met glasvezel. De inwoners van de gemeente betalen de eerste 6 maanden geen abonnementskosten en kunnen zo glasvezel proberen. Dit geldt natuurlijk ook voor de eerder afgesloten abonnementen. Hiermee wordt tot wel € 450,- bespaard.

Twee maanden verlenging

De glasvezelcampagne wordt tot 1 februari 2020 verlengd. De gemeente Oss krijgt nog één kans op het allersnelste en meest toekomstbestendige netwerk. E-Fiber en de providers willen  ervoor zorgen dat Oss niet achter blijft. Als het benodigde percentage van 30% nu niet wordt behaald, krijgt de gemeente Oss definitief geen glasvezelnetwerk.

30% halen is belangrijk

Eric Vos van E-Fiber licht toe: “De aanleg van een glasvezelnetwerk vergt een aanzienlijke investering. Die doen we graag maar we kunnen pas van start als 30% van de huishoudens en ondernemingen zich inschrijft voor een glasvezelabonnement. Daarom verwachten we dat de inwoners van de gemeente Oss deze kans niet laten lopen om een toekomstvast netwerk voor de gehele gemeente te krijgen. Glasvezel is essentieel voor de samenleving en biedt betere sociaal-economische  perspectieven en  mogelijkheden. Als zich de komende twee maanden nog genoeg nieuwe geïnteresseerden melden, zullen we in het tweede kwartaal van 2020 kunnen beginnen met de aanleg. Inschrijven kan nog tot 1 februari 2020.”

Bekijk onze eerdere berichten

Onvi vanaf nu ook leverbaar in Gemeente Noordoostpolder en Urk
Onvi vanaf nu ook leverbaar in Gemeente Noordoostpolder en Urk
Goed nieuws voor de inwoners van de Gemeente Noordoostpolder en Urk want vanaf vandaag is Onvi ook daar leverbaar!
Persbericht: Trekt dit Oss over de streep?
Persbericht: Trekt dit Oss over de streep?
Een maand beraad levert nieuwe kansen voor glasvezel in de gemeente Oss. E-Fiber, de providers en de gemeente hebben een passende oplossing gevonden, nadat het minimale aantal van 30% aanmeldingen niet is behaald. E-Fiber en de providers geloven dat glasvezel echt de beste keuze is voor de toekomst en willen de inwoners graag een allerlaatste kans bieden. De providers komen daarom met een actie: meld je aan en probeer glasvezel een half jaar gratis. We verlengen daarvoor de glasvezelcampagne van 1 december 2019 tot 1 februari 2020.
PERSBERICHT: Oss

PERSBERICHT: Oss

Oss, de witte vlek van de regio Noord Oost Brabant? De afgelopen maanden heeft E-Fiber samen met de providers in de gemeente Oss campagne gevoerd om te kijken of er voldoende animo is om glasvezel aan te leggen. Het benodigde aantal aanmeldingen is tijdens de vraagbundeling campagne helaas niet bereikt. Daarmee laten de inwoners van de gemeente Oss de kans op glasvezel liggen.