Vanaf heden ook bereikbaar via WhatsApp!

Vanaf heden hebben wij nu ook WhatsApp toegevoegd aan onze klantenservice.
Je kunt vanaf nu vragen, informatie en dergelijke ook stellen aan ons via WhatsApp!

Wanneer zijn wij bereikbaar?

Van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur
Op zaterdag en zondag van 08:00 tot 12:00 uur

Voeg ons toe aan je contactenlijst en heb je een vraag?
Stel 'm via Whatsapp. Je kunt ons bereiken via ons vertrouwde nummer 085 - 018 8990

Je kunt ook rechtsonder op de rode button klikken, en klikken op WhatsApp.

Tot gauw!

whatsapp.jpg

Bekijk onze eerdere berichten

#
We vinden het tegenwoordig heel normaal om Netflix te streamen zonder dat het hapert en willen allemaal thuis tegelijk kunnen internetten zonder gezeur. Maar wat als dit niet het geval is? Test dan je internetsnelheid met de speedtest. In dit artikel vertellen we je er alles over.
#
Vanaf heden hebben wij nu ook WhatsApp toegevoegd aan onze klantenservice. Je kunt vanaf nu ook vragen, informatie en dergelijke ook stellen aan ons via WhatsApp! Wanneer zijn wij bereikbaar? Van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur Op zaterdag en zondag van 08:00 tot 12:00 uur Voeg ons toe aan je contactenlijst en heb je een vraag? Stel 'm via Whatsapp. Je kunt ons bereiken via ons vertrouwde nummer 085 - 018 8990 Je kunt ook rechtsonder op de rode button klikken, en klikken op WhatsApp. Tot gauw!
#
Elke woning heeft eigen specifieke kenmerken, die de WiFi-verbinding kunnen beïnvloeden. Hoe dik zijn de muren, bijvoorbeeld, en van welk materiaal? Maar ook andere apparaten in de omgeving die radiosignalen uitzenden, hebben invloed op de verbindingskwaliteit. Voorbeelden hiervan zijn magnetrons of Bluetooth-apparaten. Precies daarom is het zo belangrijk dat de FRITZ!Box op de perfecte plaats staat, dus zo centraal mogelijk in de woning.