LAATSTE NIEUWS

Wegens succes extra informatieavonden in Oss!

De campagne voor de aanleg van glasvezel in de gemeente Oss is in volle gang. Wegens de hoge opkomst van de vorige informatieavonden organiseren we nog twee extra informatieavonden in Oss. Heb je nog vragen? Je bent van harte welkom!

Informatieavonden

Tijdens deze avonden vertellen we alles over glasvezel, en is er is meer dan voldoende ruimte voor al je vragen.

Waar en wanneer?

  1. Woensdag 2 oktober, 19.00 – 21.00 | Dorpshuis ‘t Hart van Oijen, Oijen
  2. Donderdag 3 oktober, 19.00 – 21.00 | Wijkcentrum d’n Iemhof, Oss

Laatste kans!

Je kunt je nog aanmelden voor glasvezel tot 1 november 2019. Hierna kijken we of er voldoende animo is. Indien 30% van de huishoudens een abonnement heeft afgesloten, legt E-Fiber het glasvezelnetwerk kosteloos aan. Wees lief voor de gemeente en grijp deze unieke kans samen aan! 

Bekijk onze eerdere berichten

Glasvezel in de gemeente Etten-Leur
Glasvezel in de gemeente Etten-Leur
Wij vinden dat iedereen recht heeft op supersnel internet. Waar je ook woont, van het stadshart tot in de polder. Als 30% van de gemeente Etten-Leur "ja" zegt tegen glasvezel dan krijgt de hele gemeente een kosteloze glasvezelaansluiting. Jij kiest toch ook voor Onvi?
Glasvezel in de gemeente Zundert
Glasvezel in de gemeente Zundert
Wij vinden dat iedereen recht heeft op supersnel internet. Waar je ook woont, van het stadshart tot in de polder. Als 30% van de gemeente Zundert 'ja' zegt tegen glasvezel dan krijgt de hele gemeente een kosteloze glasvezelaansluiting. Jij kiest toch ook voor Onvi?
Wegens succes extra informatieavonden in Oss!
Wegens succes extra informatieavonden in Oss!
De aanleg van het glasvezelnetwerk roept vast wat vragen op. Daarom organiseren we samen met E-Fiber, na het succes van drie eerdere informatieavonden, extra informatieavonden. Hier vertellen we meer over de voordelen en mogelijkheden van glasvezel, en er is gelegenheid om vragen te stellen.