LAATSTE NIEUWS

Wegens succes extra informatieavonden in Oss!

De campagne voor de aanleg van glasvezel in de gemeente Oss is in volle gang. Wegens de hoge opkomst van de vorige informatieavonden organiseren we nog twee extra informatieavonden in Oss. Heb je nog vragen? Je bent van harte welkom!

Informatieavonden

Tijdens deze avonden vertellen we alles over glasvezel, en is er is meer dan voldoende ruimte voor al je vragen.

Waar en wanneer?

  1. Woensdag 2 oktober, 19.00 – 21.00 | Dorpshuis ‘t Hart van Oijen, Oijen
  2. Donderdag 3 oktober, 19.00 – 21.00 | Wijkcentrum d’n Iemhof, Oss

Laatste kans!

Je kunt je nog aanmelden voor glasvezel tot 1 november 2019. Hierna kijken we of er voldoende animo is. Indien 30% van de huishoudens een abonnement heeft afgesloten, legt E-Fiber het glasvezelnetwerk kosteloos aan. Wees lief voor de gemeente en grijp deze unieke kans samen aan! 

Bekijk onze eerdere berichten

Onvi vanaf nu ook leverbaar in Gemeente Noordoostpolder en Urk
Onvi vanaf nu ook leverbaar in Gemeente Noordoostpolder en Urk
Goed nieuws voor de inwoners van de Gemeente Noordoostpolder en Urk want vanaf vandaag is Onvi ook daar leverbaar!
Persbericht: Trekt dit Oss over de streep?
Persbericht: Trekt dit Oss over de streep?
Een maand beraad levert nieuwe kansen voor glasvezel in de gemeente Oss. E-Fiber, de providers en de gemeente hebben een passende oplossing gevonden, nadat het minimale aantal van 30% aanmeldingen niet is behaald. E-Fiber en de providers geloven dat glasvezel echt de beste keuze is voor de toekomst en willen de inwoners graag een allerlaatste kans bieden. De providers komen daarom met een actie: meld je aan en probeer glasvezel een half jaar gratis. We verlengen daarvoor de glasvezelcampagne van 1 december 2019 tot 1 februari 2020.
PERSBERICHT: Oss

PERSBERICHT: Oss

Oss, de witte vlek van de regio Noord Oost Brabant? De afgelopen maanden heeft E-Fiber samen met de providers in de gemeente Oss campagne gevoerd om te kijken of er voldoende animo is om glasvezel aan te leggen. Het benodigde aantal aanmeldingen is tijdens de vraagbundeling campagne helaas niet bereikt. Daarmee laten de inwoners van de gemeente Oss de kans op glasvezel liggen.