Zeist – EBG wordt ook nieuw levergebied!

Vanaf nu is Onvi ook beschikbaar voor de bewoners aan het Zuster en Broederplein te Zeist. Naast Plinq is Onvi nu de tweede provider die glasvezel abonnementen in die regio aanbiedt.

Bij internet van Onvi ontvang je een draadloos modem. Internetten op alle apparaten, televisie kijken, bellen en gamen – alles kan tegelijkertijd met ons modem. We updaten de software van onze apparatuur regelmatig, zodat jouw internet snel en stabiel blijft. Uiteraard mag je ook je eigen router gebruiken!

Wil jij ook een snelle en vooral een stabiele glasvezel verbinding met de beste klantenservice? Al vanaf € 35,- euro p/mnd heb je een glasvezel abonnement van Onvi. Ben je benieuwd of wij ook bij jou leveren? Doe dan snel de postcodecheck op onze website!

De andere glasvezelgebieden van Onvi worden binnenkort bekend gemaakt. Stay Tuned voor meer informatie

Bekijk onze eerdere berichten

#
1 mrt. 2019 22:16
Sinds kort levert Onvi ook Internet, Interactieve TV en Telefonie over het glasvezel netwerk van Midden - BrabantGlas. Dit netwerk ligt in het buitengebied van Baarle Nassau, Alphen-Chaam, Gilze en Rijen, Dongen, Waalwijk, Heusden, een deel van ‘s-Hertogenbosch, Vught, Haaren, een deel van Oisterwijk, Tilburg en Goirle en telt 4500 aansluitingen.
#
19 mrt. 2019 11:47
Achter de schermen is Onvi druk bezig met het uitbreiden van haar netwerk! Binnenkort zijn de glasvezelabonnementen van Onvi leverbaar op meerdere plekken binnen Nederland.
#
1 apr. 2019 15:35
Donderdag 28 maart 2019 – Onvi heeft haar eerste klanten in Midden-Brabant persoonlijk gefeliciteerd met de overstap van hun oude provider naar Onvi. Wij van Onvi zijn erg blij, dat jullie voor ons als relatief jonge provider hebben gekozen en doen er alles aan om jou elke dag het beste netwerk te bieden.