Zeist – EBG wordt ook nieuw levergebied!

Vanaf nu is Onvi ook beschikbaar voor de bewoners aan het Zuster en Broederplein te Zeist. Naast Plinq is Onvi nu de tweede provider die glasvezel abonnementen in die regio aanbiedt.

Bij internet van Onvi ontvang je een draadloos modem. Internetten op alle apparaten, televisie kijken, bellen en gamen – alles kan tegelijkertijd met ons modem. We updaten de software van onze apparatuur regelmatig, zodat jouw internet snel en stabiel blijft. Uiteraard mag je ook je eigen router gebruiken!

Wil jij ook een snelle en vooral een stabiele glasvezel verbinding met de beste klantenservice? Al vanaf € 35,- euro p/mnd heb je een glasvezel abonnement van Onvi. Ben je benieuwd of wij ook bij jou leveren? Doe dan snel de postcodecheck op onze website!

De andere glasvezelgebieden van Onvi worden binnenkort bekend gemaakt. Stay Tuned voor meer informatie

Bekijk onze eerdere berichten

#
Onvi levert bijna in heel Brabant, echter ontbrak hier nog KempenGlas. Vanaf vandaag kunnen wij ook onze diensten leveren over hun netwerk.
#
Er gaan een aantal wijzigingen plaats vinden in het zenderaanbod van Canal Digitaal - Interactieve TV. Tevens is de zender van de maand juli bekend geworden. Daarom deze update..
#
We vinden het tegenwoordig heel normaal om Netflix te streamen zonder dat het hapert en willen allemaal thuis tegelijk kunnen internetten zonder gezeur. Maar wat als dit niet het geval is? Test dan je internetsnelheid met de speedtest. In dit artikel vertellen we je er alles over.