Glasvezel in Noordoostpolder

Glasvezel tot in de kernen (Glasvezel voor NOP)

 

ONTDEK ONZE ZEKERHEID!

Steeds meer klanten kiezen voor Onvi. Om onze deskundige klantenservice. Ons betrouwbare netwerk.  
En omdat je bij ons het meest complete pakket krijgt.

5_stars.svg

Vasco P

"Blij dat we weg zijn bij ziggo en zijn overgestapt naar Onvi! Zeer goede en klantvriendelijke klantenservice, internet werkt perfect icm met de fritz router. canaal digitaal tv werkt ook perfect en natuurlijk gratis espn 1,2 en 3 ;-)"

- Vasco P
Ricus Winnubst

"Helemaal top! Een wissel van 'gewoon' internet naar glasvezel kan best wat hobbels in de weg betekenen, maar ONVI helpt je soepel over die hobbels heen. Arno, Bernd, Frank, ... het maakt niet uit wie van de ONVI-crew je helpt. Ze zijn professioneel, kundig, geduldig, klantvriendelijk ... Compliment!"

- Ricus Winnubst
Ignace Frenay

"We hebben eindelijk glasvezel in het buitengebied van Noord-Groningen. Van 12Mb ADSL naar 500Mb, wat een verandering. Vlak voor de definitieve aansluiting ontdekte ik Onvi als provider. Geen idee wat de naam betekent, maar zij bieden meer voor minder geld. De service is ongelooflijk: als je belt krijg je binnen de kortste keren iemand aan de lijn. En je hoort meteen dat hij niet met je praat via een onpersoonlijk script, maar met verstand van zaken, zowel technisch als administratief. Ik bestelde een DHZ-pakket, maar omdat wij de eersten waren die in deze regio aangesloten werden, kwam er 'voor de zekerheid' toch een monteur langs met een geweldige bos bloemen en de nodige kabels. Hij nam werkelijk alle tijd en zette de puntjes op de i. Alles werkt 'out of the box', maar als je een beetje technisch bent kun je Fritzbox ook nog (bijna) helemaal zelf aanpassen en instellen. Kortom: zeer tevreden!"

- Ignace Frenay
Edgar Al

"Vlotte installatie met prima ondersteuning via WhatsApp."

- Edgar Al
Arno

"Super goede service, zowel via telefoon als per mail! Ook het installeren is met een zeer duidelijke uitleg!"

- Arno
Paul

"Wat een verademing!!!! Dit bedrijf steekt met kop en schouders boven andere providers uit, die nog wat kunnen leren v.w.b klant vriendelijkheid en het nakomen van afspraken.Vorige week heeft ONVI ons aangesloten op het glasvezelnet. Dit gebeurde op een zeer professionele manier.Ook de klantgerichtheid van de monteur viel ons op: zeer vriendelijk, kundig en behulpzaam om wat extra wensen van ons te realiseren.Ook het contact via mail en telefoon verliep werkelijk uitstekend!! Over de nazorg ook niets dan lof!Ik beveel ONVI dan ook van harte aan."

- Paul
Pim Brouwer

"Klantenservice is goed bereikbaar, kundig en neemt uitgebreid de tijd om uitleg te geven en vragen te beantwoorden."

- Pim Brouwer
Pieter Brouwer

"Prima service. Kleine puntjes zijn zeer snel en vakkundig opgelost. TOP"

- Pieter Brouwer
Gertjan van Tilburg

"Super geholpen door onvi, zeer behulpzame helpdesk, prima."

- Gertjan van Tilburg
Herman Koole

"Wat een verademing om een provider mee te maken die doen wat ze beloven. Een maandje geleden overgestapt en ben zeer tevreden over deze overstap. Alles werkt naar behoren én volgens afspraak. Ook mijn vraag ( per mail ) werd snel ( binnen een paar uur ! ) en deskundig beantwoord. Hier mogen veel andere providers een voorbeeld aan nemen....het kan dus wel en Onvi bewijst dat."

- Herman Koole

Speciale informatie !

Speciale voorwaarden Noordoostpolder (de kernen)

Belangrijk!

Op initiatief van Glasvezel voor NOP is er gestart met het aanleggen van glavezelnetwerk in de kernen. Deze aansluiting zijn geheel gratis, voor  NOP dus.

De volgende kernen worden aangesloten

In aanleg
Tollebeek

Vanaf 2022 start de werkzaamheden in (volgorde van aanleg is nog niet bekend)
Bant, Luttelgeest, Marknesse, Kraggenburg, Ens, Nagele, Espel

Woon je in het buitengebied? Klik dan hier

 

Bekijk je prijs en mogelijkheden

Stel je eigen pakket samen

Bij Onvi kies je het pakket dat bij je past. Alles-in-1 met Internet, Interactieve Televisie en Telefonie. Alleen Internet en met of zonder Interactieve TV? Dat hebben we ook. Ga voor een internetsnelheid die past bij je situatie thuis en bij het aantal apparaten dat je gebruikt. Ben je regelmatig online, stuur je mails of gebruik je Facebook, dan heb je voldoende aan 500 Mbit/s internet - net als de meeste van onze klanten. De échte internetliefhebbers kunnen hun hart ophalen met 1000 Mbit/s internet.

De 5 zekerheden van Onvi

Geen onverwachte prijsverhogingen
Wij van Onvi houden niet van verrassingen, dus geen prijs verhoging bij ons.

5 sterren review Google
Wij gaan voor het allerbeste en zijn trots op dat klanten ons ook zo beoordelen

7 dagen per week bereikbaar
08:00 tot 20:00 en in het weekend tot 12.00u en geen wachtrijen

Professionele monteurs en helpdesk
Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan helpen wij je direct en zoeken direct naar een gepaste oplossing met professionele collega's

Alles inbegrepen
Opnemen, Pauzeren, TV Gemist en Begin gemist incl. ESPN COMPLEET + ESPN Watch App

 

logo-website.png

Overstapservice

Overstappen hoeft geen drempel te zijn. Wij helpen je van A tot Z bij de overstap. In veel gevallen kunnen wij zelfs ook je huidige provider opzeggen zodat je 1 nooit zonder internet komt te zitten en 2 geen dubbele kosten maakt!

Wil je weten wat een alles-in-1 pakket kost? Doe hier onder de postcode check en stel je eigen pakket samen.

Stel je eigen pakket samen