Snel Internet in Groningen

 

ONTDEK ONZE ZEKERHEID!

Steeds meer klanten kiezen voor Onvi. Om onze deskundige klantenservice. Ons betrouwbare netwerk.  
En omdat je bij ons het meest complete pakket krijgt.

5_stars.svg

Arno

"Super goede service, zowel via telefoon als per mail! Ook het installeren is met een zeer duidelijke uitleg!"

- Arno
Paul

"Wat een verademing!!!! Dit bedrijf steekt met kop en schouders boven andere providers uit, die nog wat kunnen leren v.w.b klant vriendelijkheid en het nakomen van afspraken.Vorige week heeft ONVI ons aangesloten op het glasvezelnet. Dit gebeurde op een zeer professionele manier.Ook de klantgerichtheid van de monteur viel ons op: zeer vriendelijk, kundig en behulpzaam om wat extra wensen van ons te realiseren.Ook het contact via mail en telefoon verliep werkelijk uitstekend!! Over de nazorg ook niets dan lof!Ik beveel ONVI dan ook van harte aan."

- Paul
Pim Brouwer

"Klantenservice is goed bereikbaar, kundig en neemt uitgebreid de tijd om uitleg te geven en vragen te beantwoorden."

- Pim Brouwer
Pieter Brouwer

"Prima service. Kleine puntjes zijn zeer snel en vakkundig opgelost. TOP"

- Pieter Brouwer
Gertjan van Tilburg

"Super geholpen door onvi, zeer behulpzame helpdesk, prima."

- Gertjan van Tilburg
Herman Koole

"Wat een verademing om een provider mee te maken die doen wat ze beloven. Een maandje geleden overgestapt en ben zeer tevreden over deze overstap. Alles werkt naar behoren én volgens afspraak. Ook mijn vraag ( per mail ) werd snel ( binnen een paar uur ! ) en deskundig beantwoord. Hier mogen veel andere providers een voorbeeld aan nemen....het kan dus wel en Onvi bewijst dat."

- Herman Koole
Mark van Zijl

"Top bedrijf. Extreem klantgericht, perfecte en snelle communicatie en denken goed mee in oplossingen. Daarnaast zijn wij heel tevreden over onze nieuwe glasvezelverbinding. Stabiel netwerk en veel MB/s. Echt top!!!"

- Mark van Zijl
Paul Lenferink

"Bij de aansluiting van de glasvezel werkte de TV niet helemaal goed. Na het probleem gemeld te hebben heeft Onvi na wat overleg bij mij thuis de zaak opgelost. De storing werd door externe apparaten veroorzaakt. Kundige helpdesk, goede service!"

- Paul Lenferink
Anja van Meerendonk

"Ik heb maar 1 woord voor jullie goede, snelle reacties. GEWELDIG. Altijd vriendelijk en snel met reageren. Heb hele andere ervaringen meegemaakt met een ander bedrijf. TOP service!"

- Anja van Meerendonk
Bart Welten

"Een aangename verrassing om als klant zeer correct geholpen te worden door een provider als Onvi. Zowel KPN als Ziggo kunnen hier veel van leren. Onvi komt zijn afspraken na, regelt wat ze regelen moeten, nemen zeer snel de telefoon op en zijn uiterst kundig. Kortom zo mogen alle zaken met hun klanten omgaan. Zeer, zeer correct en prettig. Een hele grote aanrader."

- Bart Welten

Snel Internet in Groningen is leverbaar!

Vul je postcode en huisnummer in en bekijk jouw mogelijkheden!
 

Stel je pakket samen

Speciale informatie !

Speciale voorwaarden Provincie Groningen

Woont u in de provincie Groningen en wilt u snel internet? Mogelijk kunnen we u dan kosteloos aansluiten. Op deze website kunt u controleren of uw adres in aanmerking komt voor zo’n snelle verbinding. Is dat het geval? Dan kunnen we u in samenwerking met Snel Internet Groningen een mooi aanbod doen.

Wij willen graag zoveel mogelijk Groningers aansluiten, maar beperken ons voorlopig beperken tot de zogenoemde ‘witte adressen’. Deze adressen zijn door de provincie Groningen vastgesteld na overleg met de marktpartijen. Als er geen plannen zijn om de snelheid op een adres binnen drie jaar te verhogen en de voorziening is op dit moment onvoldoende om een bepaalde snelheid te halen, dan is een adres ‘wit’. Binnen de projectperiode kunnen wij nieuwe abonnees op die adressen een kosteloze aansluiting aanbieden.

Om iedereen goed aan te kunnen sluiten, maken we gebruik van een combinatie van  glasvezel en radioverbindingen. Welke techniek we ook gebruiken, het eindresultaat is altijd een snelle, goede en betrouwbare verbinding.

Bekijk hier de mogelijkheden en prijzen

Eenmalige kosten
Liever geen eenmalige kosten? Dat kan!  Kies bij je abonnement voor een looptijd van 24 maanden en ontvang onze router en alles TV ontvanger gratis! 
 

Projectstatus

Snel Internet Groningen is in maart 2018 van start gegaan op het Groninger Hogeland. Gemeente De Marne was als eerste aan de beurt. Daarna volgden de gemeenten Winsum, Eemsmond, Bedum, Loppersum, Ten Boer, Slochteren, Appingedam, Delfzijl en Westerkwartier. Overal bleek bij inventarisatie ruim voldoende belangstelling. Daarna zijn de overige gemeenten in de provincie Groningen aan de beurt. Iedere inwoner op een wit adres ontvangt hierover tijdig bericht. Wilt u zelf alvast controleren of u in aanmerking komt?  Doe dan de postcodecheck op deze pagina. Inmiddels is de realisatie in volle gang en zijn er al honderden woningen aangesloten

logo-snel-internet-groningen.svg

Bekijk je prijs en mogelijkheden

Stel je eigen pakket samen

Bij Onvi kies je het pakket dat bij je past. Alles-in-1 met Internet, Interactieve Televisie en Telefonie. Alleen Internet en met of zonder Interactieve TV? Dat hebben we ook. Ga voor een internetsnelheid die past bij je situatie thuis en bij het aantal apparaten dat je gebruikt. Ben je regelmatig online, stuur je mails of gebruik je Facebook, dan heb je voldoende aan 500 Mbit/s internet - net als de meeste van onze klanten. De échte internetliefhebbers kunnen hun hart ophalen met 1000 Mbit/s internet.

De 5 zekerheden van Onvi

Geen onverwachte prijsverhogingen
Wij van Onvi houden niet van verrassingen, dus geen prijs verhoging bij ons.

5 sterren review Google
Wij gaan voor het allerbeste en zijn trots op dat klanten ons ook zo beoordelen

7 dagen per week bereikbaar
08:00 tot 20:00 en in het weekend tot 12.00u en geen wachtrijen

Professionele monteurs en helpdesk
Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan helpen wij je direct en zoeken direct naar een gepaste oplossing met professionele collega's

Alles inbegrepen
Opnemen, Pauzeren, TV Gemist en Begin gemist incl. ESPN1,2 en 3 en ESPN Watch App

 

Overstapservice

Overstappen hoeft geen drempel te zijn. Wij helpen je van A tot Z bij de overstap. In veel gevallen kunnen wij zelfs ook je huidige provider opzeggen zodat je 1 nooit zonder internet komt te zitten en 2 geen dubbele kosten maakt!

Wil je weten wat een alles-in-1 pakket kost? Doe hier onder de postcode check en stel je eigen pakket samen.

Stel je eigen pakket samen