OPNEMEN EN TV GEMIST

OPNEMEN

Alsof ons pakket nog niet compleet genoeg is, kun je zelf heel makkelijk nog meer programma’s aan je lijst toevoegen. Gewoon door ze op te nemen en later terug te kijken. Met Interactieve TV is opnemen namelijk standaard inbegrepen. Juist als je je favoriete programma of serie wilt opnemen wordt nét de première van die film die al zo lang op je lijstje staat uitgezonden. Bij ons hoef je niet te kiezen! Je kunt namelijk niet alleen 100 uur opnemen en tot 365 dagen terugkijken maar je kunt ook nog eens meerdere programma’s tegelijk opnemen. Bovendien kun je vooruit- en terugspoelen in je opnames *.

*Het is sinds kort niet meer mogelijk om door te spoelen bij opnames en begin gemist items van de RTL- en Talpa-zenders. Wij hebben deze verplichting, net zoals andere providers, opgelegd gekregen. Afhankelijk van wanneer de overeenkomst met RTL- en Talpa wordt verlengd is de datum waarbij deze optie moet worden geblokkeerd bij elke provider anders. De motivering welke wij ontvangen van deze partijen is dat de inhoud van de programma's welke ze uitzenden grotendeels betaald worden door de reclame-inkomsten. Op het moment dat de reclame's niet meer bekeken worden vallen deze inkomsten ook weg en kunnen zij de programma's welke ze uitzenden ook niet produceren. 

TV GEMIST

Je kunt plannen wat je wilt, maar soms komt er gewoon iets tussen jou en je favoriete programma of serie. Omdat je bijvoorbeeld een oud klasgenoot tegen het lijf loopt, met wie je spontaan de kroeg in duikt. Of omdat je een onverwachts telefoontje krijgt. Of omdat je - laten we eerlijk zijn - misschien niet zo goed in plannen bent.

Gelukkig maakt het allemaal niet meer uit want nu is er TV Gemist een onderdeel van het basis tv-pakket van Canal Digitaal, interactieve opties zijn bij ons gewoon inbegrepen. 

TV Gemist biedt een ruime selectie van programma’s van NPO 1, 2, 3, SBS6, NET5 en Veronica, die je tot 7 dagen na uitzending eenvoudig kunt terugkijken op tv, smartphone, tablet of pc. Het Journaal bijvoorbeeld, Goede Tijden, Slechte Tijden en Hart van Nederland. Het is slechts een kleine selectie uit een heel ruim aanbod! Net te laat thuis? Ook Begin Gemist is inbegrepen. Daarmee kun je zolang het programma nog bezig is programma’s van de meest populaire Nederlandse zenders vanaf het begin bekijken. Zo compleet is Interactieve TV van Canal Digitaal.